Kotitalkkari Porista

Kodin talonmies ahkeroi arjessa puolestasi koko Satakunnan alueella

Paluu vanhaan aikaan, muttei vanhanaikaisesti! Muistatko ajan, jolloin talkkarit asuivat taloyhtiöiden erillisissä asunnoissa ja palvelivat asukkaita kellon ympäri?

Koska lähes kaikki vastaavat talonmiehet ovat jääneet historiaan, tarjoamme erillisenä palveluna perinteisen luotettavaa ja modernin osaavaa talkkaripalvelua Porista Satakuntaan. Kotitalkkari J. Rantamäki auttaa silloin, kun olohuoneen sohvalla istuessa pohtii, onko ilmanvaihto tukossa tai reistaileeko lukko. Repsottaakohan räystäs edelleen tai kaipaako piha
siistimistä taas?

Talkkari ahkeroi kotisi puolesta aina toivomallasi tavalla

Vapautumalla arkea kuormittavista askareista lunastaa itselleen aikaa unelmoida ja ulkoilla – tai vaikka katsoa televisiota sillä samalla sohvalla, jossa on alun perinkin listannut tekemättömät työt.

Talkkaripalvelu on myös kustannustehokas ratkaisu. Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa on välillä mahdotonta ennustaa palvelun tarve etukäteen vuosikelloa katsomalla, minkä vuoksi voi helposti joutua maksamaan palvelusta, jota ei todellisuudessa välttämättä tarvitsekaan, jos esimerkiksi vuodenajan säätila ei ole odotetunlainen.

Ota yhteyttä »

Tilaa yksittäinen palvelu tai pidempiaikainen sopimus

Tavallisia talkkaritehtäviä ovat esimerkiksi lämmitykset, lumityöt, pihatyöt ja pienet kiinteistön kunnostustyöt. Myös palaneet lamput vaihdetaan ja hajonneiden kodinkoneiden tilalle asennetaan uudet. Voit tilata joko yksittäisiä kotitalkkaritehtäviä tai voimme neuvotella pidempiaikaisen sopimuksen. Jos mielessäsi on jokin muu työ, keskustelemme myös siitä mielellämme kanssasi.

Rakennus ja Talkkari J. Rantamäki Oy tarjoaa myös maksuttoman konsultaation, jossa voimme sopia sinua parhaiten palvelevasta kokonaisuudesta. Tarjoamme luotettavasti kaikki kodin talonmiespalvelut ja maalaus- ja remonttityöt. Remonttipalveluistamme voit lukea täältä

Ota yhteyttä »

Seuraa meitä somessa