Tuuletusteline

Rakennus ja Talkkari J. Rantamäki Oy edustaa laadukkaita, kotimaisia Duster-tuuletustelineitä

Mitä, jos pihamaalla ei enää retkottaisikaan maisemaa hallitseva mattoteline? Tai jos kesällä terassille voisi levittää uima altaan sen sijaan, että kuivattaa koko terassin leveydeltä kodin kankaita?

Edustamme laadukkaita, seinään kiinnitettäviä Duster-tuuletustelineitä. Tomuttaminen ja tuulettaminen ovat parasta hoitoa tekstiileille. Itse asiassa luonnonkuidut suorastaan rakastavat tuulettamista, ja me ihmisethän rakastamme raikkaita tekstiilejä ja pölyttömiä tiloja. Säännöllinen tuulettaminen myös vähentää tekstiilien pesutarvetta, mikä lisää niiden käyttöikää.

Kotimainen ja moderni tuuletus- ja tomutusteline

Alumiinista valmistettu Duster on kotimainen tuuletus- ja tomutusteline, jonka ansiosta et tarvitse enää erillistä mattotelinettä, mikä helpottaa piha- tai terassisuunnittelua luoden lisää esteetöntä, käyttökelpoista tilaa. Duster on suunniteltu nykyaikaiselle parvekkeelle tai terassille, ja laitteen tyylikäs muotoilu ja seinäkiinnitysominaisuus takaavat sen, ettei se vaikuta pihan esteettisyyteen tai tuhoa nurmikkoa.

Pidentyvien tuuletusvarsien ja alastaittuvien aputasojen ansiosta Duster toimii erinomaisesti niin tuuletus-, tamppaus- kuin kuivaustelineenä. Laitteessa on teleskooppivarret, jotka mahdollistavat sen, että Dusterilla voi tuulettaa myös painavia mattojen ja petauspatjojen kaltaisia tekstiilejä, jotka on helppo kääntää toisin päin päällekkäin sijoitettujen varsien avulla.

Käytön jälkeen Dusterin voi taittaa kokonaan kasaan teleskooppivarsien ansiosta. Kaunis ja jämäkkä alumiini on materiaalina kestävää eikä se ruostu ajan saatossa. Dusterin kaikki osat valmistetaan Suomessa, ja sillä on Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.

Tilaa nyt Duster!

Voit hankkia Duster-tuuletustelineen joko soittamalla numeroon 0400 645 314, lähestymällä meitä yhteydenottolomakkeella tai suoraan verkkokaupastamme.

Ota yhteyttä »

Seuraa meitä somessa