Remontit Porista

Koko Satakuntaan kattavalla kokemuksella

Vietämme elämämme aikana kotona todennäköisesti enemmän vapaa-aikaa kuin missään muualla. Vastaako kotisi mielikuvaa rentoutumisen tyyssijasta vai näetkö ympärilläsi korjausta vaativia kohteita? Tai pitäisikö osa kodista laittaa ihan uusiksi?

Rakennus ja Talkkari J. Rantamäki Oy toteuttaa luotettavasti monipuoliset kodin remontit 30 vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi keittiöremontit, sauna- ja pesuhuoneremontit, julkisivuremontit ja saneeraukset sekä maalaustyöt. Toimimme Porissa ja palvelemme koko Satakuntaa.

Laadukkaasti toteutettu remontti nostaa parhaimmillaan asunnon arvoa, ja monenlaisiin tiloihin tehtävät parannukset vaikuttavat asumisviihtyvyyteen jo pienellä vaivannäöllä.

Keittiöremontti

Keittiötä sanotaan kodin sydämeksi, eikä ihme, sillä olivatpa kokkaustaidot millä tasolla tahansa, vietämme keittiössä aikaa väistämättä paljon. Pienikin muutos kohentaa ilmettä ja lisää viihtyvyyttä, ja laajempaa muutosta suunnitellessa J. Rantamäki auttaa asiakasta arvioimaan keittiönsä yleistä toimivuutta ja tilaratkaisuja, sillä remontti on hyvä hetki myös sille. Voisiko arki uudessa tilassa olla vielä parempaa?

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Keittiön lisäksi aikaa kuluu väistämättä myös kylpyhuoneessa, jonka remonttiin kannattaa kaikkien vahinkojen minimoimiseksi pyytää alan ammattilainen, joka varmistaa, että työ suoritetaan turvallisesti kiinteistön parasta ajatellen. Kylpyhuone- ja saunaremontit teemme pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella asiakkaan toiveita kuunnellen.

Ota yhteyttä »

Maalaustyöt

Rakennus ja Talkkari J. Rantamäki huolehtii siitä, että kotisi vastaa toiveitasi myös ulkopuolelta ilman, että vapaa-aikaa tarvitsee käyttää maalaustelineillä keikkumiseen. Onnistuneen lopputuloksen takaamiseksi käytämme turvallisia, aina kohteeseen sopivia tuotteita, olipa kyseessä sitten vesi- tai öljypohjainen maali.

Teemme työmme huolella ja tasaisesti puhtautta niin pinnoilla kuin lopputuloksessa vaalien. Työmme jälki kestää aikaa, sillä helppoon arkeen kuuluu myös se, ettei muutostöistä tarvitse huolehtia alati.

Saatavilla myös rakennusmestarin palvelut

Rakennusmestarin koulutuksella voimme tarjota myös rakennustöiden ohjauksen, valvonnan ja suunnittelun. Rakennusmestarin palvelut ovat tarjolla yksityisten talouksien lisäksi taloyhtiöille. Rakennusmestari on tae turvallisuudesta remonttityömaalla, sillä ammattilaisena hän varmistaa muun muassa välitarkistuksilla, että työt tehdään ohjeiden mukaisesti.

Olipa mielessäsi siis minkälainen huoneistoremontti tai muutostyö tahansa, keskustelemme mielellämme siitä kanssasi. Vastaavan työnjohtajan tehtävät onnistuvat meiltä myös uudisrakentamisen tai korjausrakentamisen projektissasi.

Ota yhteyttä »

Seuraa meitä somessa